044 97 59 229

Graffitisuoja ja graffitin poisto

Eroon töherryksistä tehokkaasti

TK Pesu hoitaa graffitien poistot ja graffitisuojaukset nopeasti ja luotettavasti. Vuosien kokemuksella puhdistamme haastavatkin töherrykset seinäpintaa vahingoittamatta. Käytämme tehokkaita ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, joista valitsemme sopivimmat kuhunkin kohteeseen. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, mistä toimialueemme ulottuu pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle, Päijät-Hämeeseen ja Kymenlaakson alueelle.

Graffitin poistot

Pesemme graffiteja asiakkaan tilauksesta tai sopimuksesta erilaisilla pinnoilla ja oikeilla kemikaaleilla. Suoritamme graffitien poistot pintaa vahingoittamatta kuumapesun ja ympäristöystävällisten graffitinpoistokemikaalien avulla. Sisätiloissa ja aroilla pinnoilla teemme pesun käsin.

Graffitisuojat

Graffiitisuojaa käytetään suojaamaan seinäpintaa tulevilta töhryiltä, ilmansaasteilta sekä lialta. Suoja-aineen vaikutuksesta graffitin poisto helpottuu huomattavasti, ja se onnistuu pienemmällä kemikaalimäärällä. Parhaimmassa tapauksessa graffiti saadaan poistettua huuhtelemalla pelkällä vedellä.

Graffittisuojauksella saadaan isoja säästöjä puhdistukseen verrattuna, koska töhritty pinta on huomattavasti helpompi puhdistaa. Suoja-aine ehkäisee graffitin tarttumista pintaan ja minimoi pintavauriot.

Graffitisuojaus voidaan levittää myös laillisten graffitien päälle suojaamaan pintaa lialta ja laittomilta töherryksiltä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Lähetä yhteystietosi ja viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.


  • Luotettava kumppani