044 97 59 229

Monipuoliset siivouspalvelut

Puhtaanapidon ammattilaiset palveluksessasi

TK Pesu tarjoaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille, yhteisöille ja taloyhtiöille. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä palveluita. Toimimme Uudenmaan, Itä-Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen sekä Kymenlaakson alueilla.

Palveluihimme kuuluvat

  • Yritys- ja toimistosiivoukset
  • Porras- ja rappusiivoukset
  • Työmaasiivoukset

Siistit toimistotilat lisäävät viihtyisyyttä

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti yrityksen ja toimitilojen puhtaanapidosta. Hoidamme siivoukset joko toimistotyöaikana tai vaihtoehtoisesti työaikanne ulkopuolella, jolloin siivous ei häiritse työntekoanne. Siistit asiakas- ja työtilat tekevät vaikutuksen asiakkaisiin ja lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia.

Puhtaat tilat parantavat asumismukavuutta

Huolehdimme talonyhtiöiden puhtaanapidosta. Meiltä saat porras- ja rappusiivoukset joko säännöllisinä sopimussiivouksina tai yksittäisinä kertasiivouksina. Hyvin hoidettu ympäristö sekä puhtaat ja raikkaat käytävät ovat osa hyvää arkea.

Huolehdimme rakennustyömaiden siisteydestä

Teemme rakennustyömaiden loppusiivouksia ja työmaan aikaisia siivouksia kaikenlaisissa kohteissa. Kun rakentamisesta kertyvä jäte ja pöly siivotaan säännöllisesti pois, pysyy työmaa siistimpänä, viihtyisämpänä ja turvallisempana.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Lähetä yhteystietosi ja viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.


  • Luotettava kumppani